SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Éltető és gyógyító táplálékok. A zöldségek és gyümölcsök gyógyhatásai

: Éltető és gyógyító táplálékok. A zöldségek és gyümölcsök gyógyhatásai

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Heted7világ Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat Egészségügy

Sorozat:

Zöld Recept

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639488607

tartalom:

Az egészség megőrzése minden korban az egyik legfontosabb értéknek számított és ma is az. Hiába van a tudásunk, a pénzünk, hiába vagyunk híresek, hiába van szerető családunk, ha egészség nem társul hozzá, semmi sem az igazi. Életünk őrült rohanásában sokszor nem gondolkodunk felelősen arról, hogy az életmódunkkal hogyan is járulhatnánk hozzá az egészség fenntartásához, és a már kialakult betegségek enyhítéséhez. A mai emberek döntő többségére kétféle szemlélet jellemző. Az egyik típus a gyógyszerek szedésében látja az egészség kulcsát, a másik típus pedig a különféle csodagyógymódokban, divatosan szólva alternatív gyógyászoknál keresi a megoldást. Ugyanakkor, ha időt szánunk mindazoknak a felismert szabályszerűségeknek a tanulmányozására, melyekről bebizonyosodott, hogy az egészséghez vezető úton kikerülhetetlenek, akkor rájöhetünk arra, hogy olyan egyszerű dolgok, mint a táplálkozás vagy a mozgás nagyon sok mindenben meghatározza életminőségünket. Ebben a könyvben arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk mindazoknak a gyümölcsöknek és zöldségeknek a históriáját, valamint bizonyított gyógyhatását, amelyek gyakran vagy esetleg ritkábban az asztalunkra kerülnek vagy kerülhetnének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!