SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Enjoy Your Food. Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára

, : Enjoy Your Food. Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Szótár Nyelvkönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

353 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9636372659

tartalom:

˝Az angol nyelv tanulása sohasem volt ilyen élvezetes. Egyedi ebben a könyvben a nyelvi alapismeretek áttekintése a konyhaművészet gyakorlott alkalmazása tükrében, és bizonyára felkelti a majdani konyhafőnökök, éttermi és szállodai vezetők érdeklődését. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel. Bár magyar anyanyelvűek részére íródott, azonban az angol nyelvet beszélőket is bevezetheti a magyar nyelv, valamint az ételek és a sütemények világába, mivel a szavak és a kifejezések mindkét nyelven szerepelnek. A lényeges nyelvtani részeket szemléltető mondatok magyar fordítása is megtalálható. A rejtvények, valamint az időnként fel-felbukkanó tréfák megkönnyítik az őj idegen nyelv elsajátítását, valamint humort is visznek a könyvbe. A képpel ellátott feladatok segítik a jobb megértést, és a pedagógiai megközelítést változatossá teszik. A témakörökhöz tartozó dialógusok közvetlenül alkalmazzák az új szókincset és nyelvi szerkezeteket, továbbá kitűnően megfelelnek szituációs játékok előadásához, amelyekkel bizonyára a valós életben is találkoznak majd a vendéglősök, a pincérek és a szakácsok. Ez a könyv egyedi ötvözete az elméletnek és a gyakorlatnak, mind a nyelvtanulást, mind pedig a szakmai ismereteket illetően. A mesterszakácsok és cukrászok új nemzedékét készíti fel a mindinkább nemzetközivé váló és kifinomult vendéglátás kihívásaira.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!