SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Erdélyi lakoma

: Erdélyi lakoma

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

246 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963132284x

tartalom:

"Kövi Pál könyvére az a műfaji megjelölés illik leginkább, hogy "lírai esszék gyűjteménye, szakácskönyvnek álcázva". Nemcsak azért, mert az erdélyi étel-recepteket olyan kitűnő erdélyi írók, mint Szűcs István, Éltet József, Bálint Tibor, Mircea Zaciu, Csávossy György, Bajor András, Romulus Guga és - természetesen - Kövi Pál írásai fűszerezik, teszik felejthetetlenül zamatossá és élvezetessé, de azért is, mert minden egyes recept fölér egy költeménnyel. Kövi Pál valószínűleg nemcsak New York, de az egész világ egyik legelegánsabb, legszínvonalasabb és legötletesebben vezetett éttermének, a "The Four Seasons"-nak volt a társtulajdonosa, neve, egyénisége, szakértelme legendás a gasztronómia világában. Szívderítő, lelket melengető olvasmány Kövi Pál "Erdéyi lakomája"-ja. De vigyázat! Aki elolvassa, attól kezdve bizony csak finyorán nyúl minden olyan ételhez, amelyet fantázia, szív és lélek nélkül, tehát csak amúgy "gagymatolva" készítettek." Halász Péter, Amerikai Magyar Népszava

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!