"Az „ Éttermi zsebkönyv” a konyhaművészet – a hagyományos magyar és nemzetközi konyha – ételeinek rövid, szabatos leírását tartalmazza. Tájékoztat a különböző eljárással készült ételekről, különös tekintettel a „Vendéglátó Receptkönyv”-ben szereplő ételekre, megkönnyíti és egyszerűbbé teszi a konyha és az étterem szakmai kapcsolatát. Igen jó segédeszköz a felszolgálók részére, mert részletesen megmagyarázza a vendégeknek az egyes ételek nyersanyagait, az ételek jellemzőit."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Éttermi zsebkönyv
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1966
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
285 p.
Méret:
12 x 16 cm
Kötésmód:
egészvászon
tartalom:
leírás:
Benne egyes ételek többnyelvű szótára: angol, német és francia nyelven.