tartalom:
"Ezzel a könyvvel segítséget szeretnénk adni azoknak, akik gyomorfekélyben, savhiányos vagy savtúltengéses gyomorhurutban szenvednek, de szólunk azokhoz is, akik ún. gyomorrontásban szenvednek, és nem utolsósorban Önnek, kedves Olvasó, akinek gyomorműtéte volt, és még egy ideig kénytelen az étkezésével körültekintően foglalkozni. A gyomorbetegségben szenvedők táplálkozásának ABC-je a következő: a, gyakori kis étkezések; b, vegyes táplálkozás; c, zsír- és cukorszegény ételek fogyasztása, valamint; d, a markáns, csípős, erős fűszerek, ízesítők és a mértéktelen sófogyasztás mellőzése a táplálék elkészítésénél. A könyvön látható zöld színű korong az optimális fehérjetartalom jele, mivel az Ön étrendjében alapvető fontosságú a napi előírt fehérjemennyiség elfogyasztása. A könyvet ezen alapelvek figyelembevételével próbáltuk meg összeállítani, s reméljük, hogy segítségére lehetünk Önnek mind a gyógyulást elősegítő, mind az egészséget megtartó napi táplálkozásban."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető