SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Gyümölcstárolás

: Gyümölcstárolás

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Gyümölcstermesztés Kertészet Növényvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Annyi az alma, hogy prizmákban megy tönkre a nyírségi fák alatt, Zalában pedig több vagonos tételekben etetik az állatokkal az értékes gyümölcsöt. Tárolnák, de nincs miben, és nem is tudják, hogy hogyan. Ilyen és hasonló hírek, illetve kijelentések sarkallták többek között a szerzőket is és a Kiadót is e mű gyors megjelentetésére. Az volt az elv, hogy a házikerti és üzemi termesztők, továbbá a kereskedelmi forgalmazók olyan hasznos tanácsokat, útbaigazításokat, tudnivalókat kapjanak kézbe a gyümölcstárolásról, amelyek betartásával nagyot léphetnek előre a nehéz munkával megtermelt értékek helyes felhasználásában. A gyümölcstárolás biológiai és termesztéstechnikai kérdéseiről, a gyümölcs fejlődését a tárolás idején meghatározó főbb környezeti tényezőkről, a tárolási módokról és módszerekről, a tárolási betegségekről, a különböző gyümölcsök tárolásának részletkérdéseiről szóló fejezeteket Boros Rezső írta. A könyv további részei a Hungarofrigo elismert szakembereinek tollából való."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!