Egy nemzet jövőjét saját hagyományainak ismerete, tisztelete és ápolása is meghatározza. E gondolat jegyében jött létre a kulturális örökségünk és történelmünk részét alkotó Hagyományok–Ízek–Régiók gyűjtemény. A közreműködő népes szakértői csoport nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy összegyűjtse, rendszerezze, feldolgozza és közreadja a nemzedékeink hagyományaihoz kötődő, tájjellegű és ma is fellelhető termékeket. A munka eredményeképpen megszületett könyvet ajánljuk az oktatásban, kutatásban, termékfejlesztésben, élelmiszer-ipari vállalkozásokban, vendéglátásban és az idegenforgalomban dolgozó szakembereknek tevékenységük színesítésére, tudásuk bővítésére és elmélyítésére. Bátorítunk minden érdeklődőt, lapozgassa, olvasgassa a köteteket, ha új és érdekes ismereteket akar szerezni a hagyományok, a különleges, tájjellegű ízek és az egyes régiók mezőgazdasági és élelmiszer-készítési kultúrájáról.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Hagyományok, ízek, régiók I. kötet. Dél-Alföld, Észak-Alföld, Észak-Magyarország
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 2001
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Néprajz Mezőgazdaság általában
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
415 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632129539