SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Házi cukrászat és befőttek könyve [Reprint]

Házi cukrászat és befőttek könyve [Reprint]

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637458026

tartalom:

"A háziasszonyok egyszerű, de minden tekintetben megbízható tanácsadója akar lenni e könyv, amely a járatlanokat biztosan bevezeti a házi cukrászat és befőzés előttük még ismeretlen tudományába. Nem csupán a már gyakorlott szakácsnőknek szól, de a félénk, tapasztalatlan kezdőknek is. A benne foglalt számos utasitás kivétel nélkül a tapasztalat eredménye, gondos háziasszonyok próbálkoztak - talán hosszú éveken át - mig e szabályokat igy rendre irásba szedhettük. Azonfelül a recipék mindegyike számol a középosztály szerényebb viszonyaival és legkevésbbé sincs kizárólag a nagyszabásu háztartásoknak szánva. Irályuk egyszerű, világos és mindenki által könnyen megérthető. Nem alkalmaztuk benne a szokásos, nagyhangú elnevezéseket és elsősorban a magyar sütemények és befőttek készitésmódját ismerteti. Szóval, a magyar viszonyoknak alkalmas és főleg ezeknek van e könyv szánva, bár felöleli a külföldön elterjedt sütemények recipéit is. Nagy gonddal tanulmányoztam a külföldi szakműveket és a nagyanyáktól ránk öröklődött leirások között sűrűn akadnak hires, idegen sütemények leirásai is. Ezeknek megválasztásánál szemmel tartottam a magyar izlést és óvakodtam közéjük sorolni a talán érdekes, de a magyar háziasszony számára hasznavehetetlen különlegességeket. Ismétlem, a tapasztalatlan, kezdő gazdaaszszonyok tanácsadójául készült e könyv, örömmel látnám, ha valósággal azzá is lenne. A szerző."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!