tartalom:
"Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig - a zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy milyen nagyszerű, ha télen leemelhet a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése. Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - lekvárok és dzsemek, kompótok és befőttek, szörpök és ivólevek, főzéssel eltelt zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztott, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsük - felöleli a hagyományos befőzési módszerek mellett magába foglalja a modern konyhatechnikai eszközök - gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. - adta lehetőségeket is. Az itt közreadott receptek, ötletek es tanácsok segítséget nyújtanak a háziasszonyoknak abban, hogy a téli napokon is változatos és egészséges ételek kerüljenek az asztalra."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető