SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Higiéne a közétkeztetésben

: Higiéne a közétkeztetésben

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Tankönyv Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝E könyv írásakor arra törekedtem, hogy a közétkeztetés területén foglalkoztatott dolgozó valóban a legszükségesebb ismeretanyagot kapja kézhez, olyan minimumot, amely alapot ad egészségügyi szemléletének kialakulásához. Tisztában vagyok, hogy helyes közegészségügyi szemléletet kialakítani sem egy könyv, sem egy tanfolyam egymagában nem képes. Hosszú idő és nagyon sok tapasztalat szükséges ahhoz, hogy valakinek minden tevékenysége tükrözze az embercsoportok és ezen keresztül az egész lakosság egészségvédelmét. Közegészségügyi hálózatunk ennek a szemléletnek tudatosításán fáradozik. A higiéne mindent átfogó tudomány, az ember valamennyi életmegnyilvánulására kiterjed. A közétkeztetésnek melynek széles körű elterjedését csak szocialista állam képes biztosítani - a higiéne tudományának szinte valamennyi szakágazatával kapcsolatban áll. Éppen ezért nagyon nehéz lenne minden közegészségügyi vonatkozását egyetlen mű keretében összefoglalni. A lényeges vonásokat azonban feltétlenül szükséges megismerni és azt a gyakorlat során mindenkor alkalmazni. Ez a kitűzött cél.˝

leírás:

Az egészségügyi minimum-tanfolyam anyaga.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!