"Ebben a kézikönyvben sokféle gyümölcs és zöldség konzerváIására sorolunk fel receptet. Saját tapasztalatból szerzett előírások ezek, és reméljük, hogy minden háziasszony, még az olyan is, aki sohasem főzött be gyümölcsöt és zöldséget, elégedett lesz. Természetesen az egyes munkameneteket úgy kell betartani, ahogy azokat a leírásokban feltüntettük. Arra törekedtünk, hogy az egyes leírások egyszerűek, könnyen érthetőek legyenek, és hogy minden háziasszony örüljön munkája eredményének."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Mária Hajková: Hogyan tartósítunk jól és egyszerűen
Kiadás:
Praha, 1960
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Háztartás
Terjedelem:
122 p., 12 tbl.
Kötésmód:
papír