SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Húst pótló ételek hústalan napokra

Húst pótló ételek hústalan napokra

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Minerva Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

79 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632221066

tartalom:

Új borítóval jelentettük meg ezt az 1940-ben kiadott receptgyűjteményt, melyet a szerző "segítségül szánta azoknak, akiknek a mindennapok harcában semmi fejtörés, munka nem sok, hogy családjukat a legnehezebb körülmények között is megfelelő táplálékhoz, ízes ételekhez juttassák". Hogy ez a szakácskönyv napjainkban mennyire időszerű, azt minden gyakorló háziasszony tudja. Ezek a receptek nem ínyencségek, bár külön pikantérája a gyűjteménynek, hogy ami az 1940-es években "olcsó" ételnek számítozz - pacal, velő, gomba - manapság delikát. Ezzel együtt a 347 leírás túlnyomó része ma is olcsó, hétköznapi, de rendkívül ízletes, változatos ételek elkészítéséhez ad ötletet. A könyv egész évre szóló hústalan étrendet közöl, amivel reméljük igen hasznos szolgálatot tesz a fejtörésbe néha belefáradó "dolgozó, otthonát szerető asszonynak".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!