SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Karácsonyi díszek az asztalon és a fenyőfán, jászolkészítés, díszcsomagolás

: Karácsonyi díszek az asztalon és a fenyőfán, jászolkészítés, díszcsomagolás

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Delta 2000 Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638308435

tartalom:

"Ki tudná elfelejteni gyerekkorának csodálatos érzését, azt az izgalmat, amely kicsiket és nagyokat egyaránt hatalmába kerített a karácsonyt megelőző napokban, és amely csak szenteste csillapodott valamelyest? Minden évnek ugyanebben a szakában érzékeinket hatalmába keríti a sütemények fűszeres íze, az égő gyertyák és a gyanta kissé kesernyés illata, a narancs és a mézeskalács mindent betöltő aromája. Miközben az adventi koszorú gyertyáinak fényénél lassan visszaszámlálunk, mindannyiunkat hatalmába kerít a remegő izgalom, akár egy könnyű láz, amely csak az ünneplés boldogságában oldódik fel, miközben megtaláljuk a csillogó fenyőfa alatt vagy a jászol mellett az ajándékokat. Ez a könyv abban szeretne segíteni, hogy minden készen álljon a szép, bensőséges ünnepléshez: hogyan válasszuk ki a fenyőfát, hogyan készítsünk adventi vagy vendégváró koszorút, adventi kalendáriumot, hogyan díszíthetjük fel a karácsonyfát, az asztalt, hogyan dekoráljuk ki a szobát. Mindezeket az ötleteket, technikákat különböző stílusok szerint csoportosítottuk, a klasszikustól a modernig, kinek-kinek az ízlése vagy lakásának stílusa szerint."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!