Ime, lányok, itt van, megérkezett a második kiadása Katóka szakácskönyvének, amelyet olyan régóta vártatok, annyit sürgettetek.
A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyüjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szíves készséggel ismertette meg az ő kis barátnőivel a főzésnek és a gazdasszonykodásnak mindenféle csinját-binját, amelyet az ő mindentudó nagyanyuskájától tanult.
Hogy tehát minden recept, ami itt benne foglaltatik, megbizható és kipróbált, amely után bátran el lehet készíteni mindent, arról kezeskedik a jó öreg nagyanyus és Katóka, aki csakis azt gyüjtötte össze és írta le, amiről biztosan tudta, hogy jó.
Még egyet. Ne csodálkozzék senki sem azon, hogy ebben a szakácskönyvben túlsúlyban vannak a sütemények, torták, édességek leírása, míg a főzelék, leves, sültfélék gyérebben vannak képviselve. Hiszen azt mindenki tudja, hogy a fiatal leányok, kezdő kis gazdasszonyok sokkal szívesebben készítenek el például egy csokoládétortát, mint teszem föl: sárgarépa-főzeléket.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Tutsek Anna: Katóka szakácskönyve [Reprint]
Kiadás:
Budapest, 1987
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Reprint
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
191 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632233905