Az új életforma, a modern életmenet sokszor régi szokásaink feladását is megköveteli. A megszokottság azonban visszahúz, nehezen tudunk szakítani a hagyományossal. Nem egykönnyen látjuk be, hogy a félkész és a késztermékek számunkra mekkora előnyt jelentenek.
A konzervipai egyik igen fontos feladata, hogy a fogyasztók bizalmát megnyerje a termékek választékával, valamint kiváló minőségével. Mindehhez megalapozott szakképzettség, az új gépek kezelésének ismerete, továbbá mindkettőt biztosító folyamatos továbbképzés szükséges.
A gyors segítség reményében adjuk közre könyvünket, amely a „Konzerv- és hűtőipari termékek gyártása” című kötettel együtt ad átfogó képet a mai magyar konzervipar termelésének színvonaláról és helyzetéről.
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Konzerv- és hűtőipari általános műveletek
Szerző:
Bodrogi Rezső Bognár Gyula Kovács Olga
Kiadás:
Budapest, 1975
Kiadó:
Kategóriák:
Sorozat:
Élelmiszeripari szakmunkáskönyvtár
Terjedelem:
239 p.
Kötésmód:
papír