tartalom:
"A könyv két részből áll. Az első a különleges zöldségekből készíthető ételek receptgyűjteménye, a második pedig olyan ételeké, amelyeket a bennük fölhasznált zöldségek emelnek a különlegesség rangjára. Az első rész főszereplője a nálunk ma még ritkaságszámba menő néhány zöldségféleség: a cikória, az endívia, a mángold, a pasztinák, a brokkoli, a rebarbara és mások. Ezek közül némelyik csak salátának jó, de legtöbbjükből leves, főétel, köret vagy mártás is készíthető. Önmagáért beszél a második részben leírt ételek neve. Íme néhány: sajtos káposzta, töltött karalábélevél, zöldségmártásos pulykacomb, zöldséggel töltött csirke és liba stb. A különleges zöldségeket néhány kivételtől eltekintve a kiskerttulajdonosok termesztik. Számukra a szerző röviden ismerteti az egyes zöldségek termesztéséhez szükséges tudnivalókat is. A tálalási és italajánlatok viszont már mindenkihez szólnak."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető