SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lékönyv 2

, : Lékönyv 2

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Budapest-Print

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

398 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636951047

tartalom:

"A könyvben leírt gyógyító- és egészségfejlesztő eljárások a szerző személyes gyakorlatán, tapasztalatain és kutatási eredményein alapszanak. Tekintettel azonban arra, hogy minden eset és minden személy egyedi jellegzetességekkel rendelkezik, a kiadó nyomatékosan felhívja az olvasó figyelmét arra, hogy egészségügyi szakemberrel beszéljen, mielőtt ki akarná próbálni valamelyik eljárást. A kiadó nem azért publikálja ezt a művet, mert rá akarja beszélni az olvasót erre vagy arra a diétára vagy eljárás alkalmazására, hanem azért, mert fontosnak tartja, hogy az olvasó tájékozódjon róluk. Minden javaslat, készítmény vagy eljárás alkalmazása - így a könyvben tanácsoltaké is - bizonyos kockázattal jár, ezért sem a kiadó, sem a szerző nem vállal felelősséget a várttal esetleg ellentétes hatásért. Ha ezt a kockázatot nem akarja vállalni, kérjük, ne alkalmazza a könyvben leírtakat. Forduljon bátran tanácsért az orvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez. Sokkal inkább a bölcsesség, semmint a gyávaság jele, ha meghallgat egy másik vagy egy harmadik véleményt is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!