SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Mesterszakácsok gázon főzött mesterművei

Mesterszakácsok gázon főzött mesterművei

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Fővárosi Gázművek

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A legtöbb háztartásban a sütés-főzés ma már elválaszthatatlan a gázhasználattól. Ez a magyarázata annak a hagyománynak, hogy a gázszolgáltatás feladatainak ellátása mellett időnként egy-egy szakácskönyv kiadásával is segíteni kívánjuk a háztartási munkát. Lehetőségeink ezen a téren rendkívül korlátozottak, hiszen csak a fővárosban 600 ezer háztartásban fogyasztanak gázenergiát, és így a néhány ezer példányos kiadványunkat főleg az új fogyasztóknak vagy a főzés titkait tanfolyamainkon elsajátítani kívánóknak tudjuk eljuttatni. Azt is állíthatjuk tehát, hogy a fogyasztók nagy számához, az általunk nyújtott szolgáltatás gyakoriságához képest szakácskönyv kiadványaink ritkaságszámba mennek. A ritkaság jelleget azonban ez a kötet két vonatkozásban még tovább erősíti. Egyfelől sajátosan új vonása e receptgyűjteménynek, hogy nemzetközi hírnevű magyar mesterszakácsok főztjeinek receptúráit tartalmazza. Ez egy kissé ünnepélyesebbé teszi ezt a kiadványt, amelynek másfelől éppen az a különlegessége, hogy a magyarországi vezetékes gázszolgáltatás 130. évfordulóján jelenik meg. A jubileum és a szakácsművészet nem feledteti el velünk, hogy alapvető feladatunk a gázfogyasztók nagy táborának zavartalan, jó színvonalú gázhasználatának biztosítása. A hagyomány ápolása is arra kötelez bennünket, hogy Kedves Fogyasztónk ne csak főzési tanácsainkkal, de gázszolgáltatásunkkal is elégedett legyen. Reméljük, munkánkkal e fontos feladatnak a jövőben is eleget tudunk tenni." (Zombor Gábor)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!