Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos?
Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék?
Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet?
Talán banálisnak hangzó kérdések ezek, igazából azonban a főzés alapkérdései.
Reinhard Gerer, a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben. Olyan ötletekkel szolgál, olyan fogásokra tanítja meg az olvasót, amelyeket semmilyen más szakácskönyvből nem lehet elsajátítani. Olyan titkokat oszt meg velünk, amelyek az apró, ámde döntően fontos különbségeket eredményezik főzés és főzés között.
A „nagy szakácsok kis fortélyai” felbecsülhetetlen értékűek. Ezeknek a fogásoknak az elsajátításával még a főzésben gyakorlatlanok is eljuthatnak az ételkészítéstől az igazi konyhaművészetig.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Reinhard Gerer: Nagy szakácsok kis fortélyai
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 1994
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Háztartás
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
141 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
963548044x