SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Saláták és savanyúságok készítése

, : Saláták és savanyúságok készítése

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Belkereskedelmi Továbbképző Intézet

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szakmai Kiskönyvtár

Terjedelem:

117 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A vendéglátásunknak lépést kell tartania a fogyasztási szokások változásaival, a hazai és a külföldi vendégek étkezési igényeivel. A táplálkozástudomány fontosságának felismerésével az utóbbi években egyre jobban előtérbe kerül a gasztronómiai kultúránk felfrissítése és tudatos fejlesztése. A Belkereskedelmi Továbbképző Intézet a szakmai kiskönyvtár létrehozásával, a szakkönyvek közreadásával fontos szerepet vállal a vendéglátóiparban dolgozó szakemberek egyéni önképzésében. Ezzel közvetve hozzájárul a lakosság táplálkozási szokásainak tudatos alakításához, neveléséhez. A könyv szerzői is e nemes törekvés úttörői, akik a gyakorlatuk során kipróbált receptek összeállításával elsősorban a vendéglátóiparban dolgozó szakácsok és éttermi szakemberek részére kívánnak segítséget nyújtani, és új ötleteket adni a saláták készítéséhez és a házias savanyúságok elrakásához. A könyv egyszerű nyelvezete lehetővé teszi, hogy a háziasszonyok és a gasztronómiával szívesen foglalkozók is használhassák a mindennapi konyhai munkájuk során." (Bajtala István)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!