SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Spárgatermesztés

, : Spárgatermesztés

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

83 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Jó üzlet-e a spárga? Jó bizony, de csak azoknak, akik tudják, hogyan kell termeszteni. A szakszerű spárgatermesztéshez pedig aligha kaphatnának máshonnan a termesztők több és jobb tanácsot fél kiló spárga áráért, mint ebből a könyvbál. Megbízható garancia erre a szerzők nagy szakmai elismerése és a mű kitűnő tartalma. Olyan termesztési technológiát dolgoztak ki, amelynek betartásával nem marad csupán kívánság a jó jövedelem. A hazai és külföldi kísérleti eredmények, illetve termelési tapasztalatok alapján összeállított útmutatóban jól kidolgozott fejezetek találhatók a spárga legértékesebb fajtáiról, főbb környezeti igényeiről, telepítéséről, ápolásáról a termőre fordulásig, a termő spárga munkáiról, a spárga értékesítéséről, a zöldspárga különleges termesztési módjairól, a spárga hajtatásáról, magtermesztéséről, tartósításáról és termesztésének fejlesztési problémáiról. A befejező részben, a háziasszonyok nem kis örömére, a spárgasípokból készíthető finom ételek kitűnő receptjei vannak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!