A sütőipari gépek tantárgy keretében az I. kötetben megismertük: a szállítás eszközeit; a liszt tárolásának és előkészítésének eszközeit; a vizet, a segéd- és járulékos anyagokat előkészítő és adagoló berendezéseket; valamint a szakaszos működésű tésztakészítő berendezéseket.
A II. kötetben az előzőekre építve tárgyaljuk: a folytonos működésű kovász- és tésztakészítő berendezéseket; a kenyértészta-feldolgozó gépeket; a fehértermék-osztó és alakító gépeket; valamint a finomáru-feldolgozó gépsorokat.
A címek alatti félkövér betűből szedett kiemelés a fejezet vázlatát képezi, és a könnyebb rögzítést segíti elő. Az elvi megoldásokat szemléltető ábrák a szövegben leírtakat illusztrálják, hogy a gyakorlattal összekapcsolható legyen.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Werli József: Sütőipari gépek II.
Kiadás:
Budapest, 1986
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Tankönyv Gépészet
Terjedelem:
174 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632321723