"Tolnai Kálmán könyvét azért ajánlom a sütést, főzést kedvelőknek, mert sokszázféle - tájanként jól ismert, másutt a feledés homályába tűnt - ételek elkészítési módjainak leírásával hasznos útmutatót ad, és számos konyhai mesterfogást nyújt a vendéglátás dolgozóinak. Mesteri kézzel bánik a rendelkezésre álló nyersanyagokkal, fűszerekkel, fantáziával alakítja az ünnepi asztalra kerülő halételek ízét, színét, formáját, illatát."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Tolnai Kálmán: Vadászoknak, horgászoknak
Kiadás:
Budapest, 1989
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Halászat-horgászat Vadászat
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
461 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9633228573