SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
XXI. századi magyar gasztronómia

XXI. századi magyar gasztronómia

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 2010

Kiadó:

Cordi

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

799 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630695015

tartalom:

"A 2005 tavaszán indult program célul tűzte ki a hazai vendéglátó-ipari és kereskedelmi szálláshely szolgáltatás K+F potenciáljának kiaknázását, és az erősödő versenyfeltételek kihívásainak való megfeleltetés érdekében történő felhasználását. Kutatómunkánk célja volt továbbá, hogy olyan színvonalas, a gazdasági szektor igényei által meghatározott kutatási programokat bonyolítsunk le, amelyek magukban foglalják a gasztronómiával és az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos tudományos rendszer felállítását, és különös figyelmet fordítanak az élelmiszerekkel kapcsolatos népegészségügyi, életmódbeli, fogyasztói és hulladékgazdálkodási (interszektorális) aspektusokra. A kutatási programba bevontunk több fűvárosi és vidéki szakiskolát, az ország legrégebbi ilyen irányú felsőfokú szakképzést nyújtó főiskoláját és számos külföldi oktatási és tudományos intézményt. A XXI. századi magyar gasztronómia című szakkönyv szakemberekkel történt szakmai egyeztetés alapján készült. Jelen kiadványunk koncepciója, hogy nem az eddig megszokott lexikonszerű, minden apró részletre kiterjedő szakkönyvet állítunk össze, hanem elsősorban a változásokra, az új irányzatokra, a mai kor igényeinek megfelelően készíthető ételekre irányítjuk a figyelmet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!