MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Egy színészházaspár élete. Szerdahelyi Kálmán és Prielle Kornélia

: Egy színészházaspár élete. Szerdahelyi Kálmán és Prielle Kornélia

Kiadás:

Budapest, 1956

Kiadó:

Tudományos és Ismeretterjesztő Kiadó

Kategóriák:

Színház Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

300 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Szerdahelyi Kálmán és Prielle Kornélia életén keresztül a magyar színháztörténet közel nyolc évtizede elevenedik meg a könyv lapjain. Ez a nyolc évtized a magyar színházi világ talán legérdekesebb, legmozgalmasabb fejezeteit öleli fel - gazdag és színes egyéniségeket, nagy tehetségeket adva a színpadnak. Ebből a sokszínű ragyogásból emelkedik ki egy érdekes művészházaspár: Szerdahelyi Kálmán és Prielle Kornélia regényes élete. Küzdelmekben, mély, őszinte érzésekben gazdag élet volt az övék, melynek fényét jónéhányszor elhomályosították csalódások, tévedések is. Lángoló szerelmesei voltak a színpadnak és egész szívvel, fáradhatatlan lelkesedéssel szolgálták életük végéig. A színpad pedig - bár életművükből a függöny utolsó összecsapódása után semmit nem tud visszaadni - napjainkig őrzi művészetük ragyogó emlékeit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!