MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Mind csak színház

: Mind csak színház

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

281 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631502589

tartalom:

"A nemrégiben elhunyt, kiváló színházi szakértő, Bálint Lajos életének nyolcvannyolc esztendejéből több mint hatvan a XX. századi magyar színház világában telt el. Alig tizennyolc éves, amikor - 1904-ben - a századelő progresszív színpadi törekvéseit összefoglaló nagy kísérlet, a Thália Társaság alapítói között látjuk; a Tanácsköztársaság idején a kollektív színtársulat főigazgatója, 1915-től pedig két évtizeden át az ország első színházának, a Nemzetinek dramaturg-főtitkára. Pályája irodalmi eredményekben is gazdag: mindvégig aktív színikritikus, termékeny műfordító és sikeres színpadi szerző. Ezt az immár posztumusz kötetet még Bálint Lajos állította össze; eddig megjelent nagy sikerű könyvei legértékesebb darabjait válogatva és új írásokkal egészítve ki."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!