MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Szerep nélkül. Basilides Mária, Kiss Manyi, v. Benkő Gyula, Major Tamás, Bulla Elma, Medgyaszai Vilma, Egri István, Pethe Sándor, Gobbi Hilda, Tolnai Klári, Várkonyi Zoltán írásai

Szerep nélkül. Basilides Mária, Kiss Manyi, v. Benkő Gyula, Major Tamás, Bulla Elma, Medgyaszai Vilma, Egri István, Pethe Sándor, Gobbi Hilda, Tolnai Klári, Várkonyi Zoltán írásai

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Uj Hang

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"[...] Jászai, Varsányi Irén, Hegyesi Mari, Forrai Rózsi, Pethes Imre, Fenyvesi Emil, Hegedűs Gyula, Ódry Árpád, sugár Károly, Szerémy Zoltán, Tamay Frigyes és a huszadik század első felében többi rendkívüli színészi egyénisége úgy múltak el, hogy művészi szemléletük, mondhatnók: "színészi világnézetük", mesterségbeli mondanivalójuk tanulságai még csak egy-egy jellegzetes megnyilatkozásban, cikkben sem maradtak utódaikra, a ma színészeire s a ma közönségére, mely már csak színpadi emlékük, hírük s glóriájuk fényét tudja - látja, ezen túl csak harmadik - idegen - személyek tudományos vagy lírai visszaidézésére utaltan, - legalább a ma nagy színészegyéniségei szólaljanak meg szerep nélkül is, önmagukról."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!