MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Színházi műhelytitkok. Tanulmányok

: Színházi műhelytitkok. Tanulmányok

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

514 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631405311

tartalom:

"Olvasó, vigyázz! A cím csalóka. Ha kulisszatitkokra, pletykákra vagy kíváncsi, tedd le a könyvet. A műhelytitkok más szabásúak, olyanfélék, mint az anatómiai ábrák, amelyeket az orvos ismer, az avatatlan nem lát a bőr alatt. A színház művészi intézmény, amelynek jól látható terméke az előadás. Ezt a láthatatlan műhelymunka készíti elő. A legfontosabb műhely a színpad, ahol a rendező irányításával hat-nyolc hetes próbafolyamat során bontakozik ki a színészi alakítások sora. Közben dolgoznak már az asztalos-, lakatos-, szabó- és fodrászműhelyben, a jelmez- és kellék- és bútorraktárban, a világosítók brigádjában. Mindezt megelőzi a díszlet- és jelmeztervező, a zeneszerző és a koreográfus munkája, és valamennyiét a dramaturgé, aki a színre kerülő darab szövegét készíti elő. Hogyan? Jórészt erről szól a könyv." Benedek András

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!