MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Thália mosolya

: Thália mosolya

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Bibliotheca

Kategóriák:

Színház Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

287 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az utóbbi évtized anekdotagyűjteményei közül kimagasló és komoly értéket képviselő kötet Bárdi Ödön: Thália mosolya című gyűjteménye. A letűnt színészgeneráció egyik legértékesebb tagja volt ő, aki a Vígszínházban kezdte pályafutását mint fiatal, végzős színinövendék, és a Vígszínház fennállásáig a legnagyobb magyar színészegyéniségek mellett töltötte életét. A népszerű "tanár úr" haláláig mint valami kisdiák rajongott a színpadért, és mint megható szimbólumot megemlíthetjük, hogy a régi Vígszínház színészbejárójának elkoptatott deszkaküszöbét haláláig őrizte szerény albérleti szobájában. Kötetében megelevenednek emlékei, és megelevenednek azok a színészek is, akikre ma már csak mint nagy nevekre emlékezünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!