MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Vastaps

: Vastaps

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

278 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A vastaps: varázslat. Erejétől megsokszorozva érzi magát az író, a színész, a néző. Bálint Lajos e varázslat megfejtését kísérli meg könyvében: azokról a színészekről ír, akiket a közönség tapsa sokszor szólított ki a már lebocsátott vasfüggöny elé: Jászai Mariról, Márkus Emíliáról, Fáy Szerénáról, Sugár Károlyról, Somlay Artúrról, Bajor Giziről, Uray Tivadarról.Ír olyan kritikusokról, színházi emberekről, mint Alexander Bernát, Kárpáti Aurél, olyan írókról, mint Bródy Sándor, Krúdy Gyula és Wedekint, s olyan rendezőről, mint Reinhardt. A színház nagy alkotóit, zseniális újítóit, ragyogó pályát befutott színészeit, küzdelmes életű színházi embereit vonultatja fel , s bontja ki sokrétű művészetük titkát az olvasó előtt. A Vastaps forrásértékű, lebilincselő érdekességű olvasmány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!