MŰVÉSZET / Szobrászat kategória termékei
Archipenko

: Archipenko

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Szobrászat Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Művészet Kiskönyvtára

Terjedelem:

33 p. 28 t.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631303322

tartalom:

"Archipenko szobrászatáról még korai lenne végleges értékelést adnunk. A róla szóló történeti és kritikai írások hol túl korán megállapodottnak, túlhaladottnak tekintik, hol meghatározó jelentőséget tulajdonítanak neki a modern szobrászat kialakításában. Az idő múlásával egyre világosabban kitűnik, hogy az avantgarde első nemzedékének tagjaként valóban úttörő szerepet játszott a szobrászati tér új értelmezésével, a szín és a forma együtthatására vonatkozó kutatásaival, az addig szokatlan anyagok alkalmazásával. Nagy Ildikó művészettörténész tanulmánya - az első magyar nyelvű monográfia a művészről - a kölcsönhatásokat is figyelemmel kísérő alapos műelemzéseivel és néhány figyelemre méltó új adalékkal gazdagítja az Archipenko-irodalmat."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!