MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Gádor István

: Gádor István

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Iparművészet Képzőművészet Műgyűjtés Szobrászat Életrajz Kerámia és üveg

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

126 p.

Méret:

23 X 31 cm.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631303098

tartalom:

"Mikor kisgyerek voltam, még lóvonaton utaztam az Üllői úton. 1909-ben láttam, amikor Blériot Budapesten a repülést bemutatta. Egy emelet magasságban járt, és mi csodálkoztunk rajta. Ma az ember már megjárta a Holdat. Gyermekkoromban petróleum- és gázvilágítás volt. Most panaszkodunk, ha egy város éjszaka nem elég világos. Nemrég még a telefonhírmondó csoda volt, ma már színes televízió van. És lehetne sokáig sorolni a változásokat. Minden más ma. Más az építészet, más az ipar, más az egész életünk. A művészet sem maradhat ugyanolyan, mint régebben volt. Frissebbnek, érzékenyebbnek és változékonyabbnak kell lennie. Előtérbe kerül az iparilag termelhető szépség. Az iparművészetnek egyre nagyobb szerepe lesz, már csak azért is, mert benne együtt van a hasznosság szépség és minőség - írja Gádor István.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!