TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Holtomiglan? Holtodiglan?

: Holtomiglan? Holtodiglan?

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Ezüstös holdfényben fürdik a munkásszálló a békés éjszakában. A kivilágított portásfülke néha fénykörébe húz egy-egy görnyedten botorkáló emberalakot, majd azt is elnyeli a kapu mögött leselkedő sötétség, és újra csend lesz. Holdbéli nyugalom ül az épületeken, a sötét ablakok mögött ezernyi ember alszik. Fiatalok és öregek, ártatlanok és vétkesek, győztesek és elbukottak - most csak alvók. Sokfelől érkeztek. Volt, aki szabadon jött, és volt, akinek jönni kellett. Volt, aki magával hozta és megtartotta, növelte emberségét, és volt, aki a maradékot is elvesztegette. Vonatra szálltak Szabolcsban és Baranyában, Békésben és Nógrádban, Borsodban és Csongrádban, egybegyűltek és szétszóródtak Budapesten. Most megpihennek, mélyen alámerülnek álmaikba, s mint hajdan, az anyaölben, arcuk sima, ártatlan. Pihenjenek békében.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!