TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Cirkuszkutatás 2006-2007

Cirkuszkutatás 2006-2007

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Jószöveg Műhely Kiadó

Kategóriák:

Szociológia Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Jószöveg Könyvek

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789637052613

tartalom:

"A 222/2007. sz. kormányrendelet értelmében az elkövetkezendő generációk már nem láthatnak majd bicikliző majmot, borotváló elefántot és hasonlóan szórakoztató produkciókat. Ükunokáink nem láthatják majd az állatszámok sorának varázslatos, a valóságban, ténylegesen megelevenedő mesevilágát. Szemünk előtt, a törvényi szabályozás joggyakorlatával zajlik a tradicionális cirkuszkultúra ellehetetlenítése. Még csak nem is sejtjük, hogy mit veszíthetünk itt, milyen antropológiai szükségletek maradnak majd kielégítetlenül. A 2005-ös Cirkusz és tudomány című kötet után a McTEKA (www.cirkuszkutato.hu) második műhelykiadványa is a kutatások logikája, racionális érvek mentén próbálja meg elemezni a legpopulárisabb művészeti ág egyes jelenségeit. Valóban jobb lesz-e a világ, ha a legfundamentalistább állatvédők fognak a lobbyharcokban győzedelmeskedni? Nem csak szürkébb? Nem kellene-e a másik oldalnak is lobbiznia? Hogy kötetünk rekviem-e vagy csatadal a cirkuszért - nos ezt majd a jövő dönti el..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!