TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Erkölcsszociológia

: Erkölcsszociológia

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Maria Ossowska monográfiája korábbi főbb etikai tárgyú műveinek - "Az erkölcs tudományának alapjai", "A polgári erkölcs" (1956), "A magatartás motívumai" (1958) - problematikáját dolgozza fel szociológiai szempontból, azaz az olyan fő kérdéseket vizsgálja, mint az erkölcs társadalmi feltételezettsége, az erkölcsi értékek és normák érvényesülése, valamint értelmük és szerepük a társadalomban. A kötet ezenkívül néhány önállóan megjelent tanulmányt is tartalmaz. A mű az idevágó problémák általános elméleti, tematikai rendszerezését, de nem dogmatikai kifejtését, hanem inkább bizonyos értelemben tudománytörténeti feldolgozását adja. Ezért kitűnő bevezetés a problematikába, s igen jó szakirodalmi tájékoztatást nyújt. A szerző a lengyel szociológia élvonalbeli képviselőihez tartozik, írásainak tudományos színvonala és igényessége példamutató."

leírás:

Borítója csaknem lejár.

Állapot:

közepes

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!