TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Kézikönyv szociális munkásoknak

Kézikönyv szociális munkásoknak

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Szociális Szakmai Szövetég

Kategóriák:

Szociológia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

332 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630099721

tartalom:

"Egy új szakma történetében három év is nagy idő. Aki ma szociális munkát akar végezni, az felsőfokú tanulmányokba kezd, és elkötelezi magát az élethosszig tartó tanulás mellett. Mindannyian Újra meg újra elsajátítjuk a szakmánkat, mert a jelenlegi tudás nagyon gyorsan elévül. A második kiadás szerkesztésében ez a tudat vezérelt minket. Az eltelt három év alatt kipróbáltuk a kötetet, sok mindent használtunk belőle, volt, amit pedig nem. Az új kiadásba jórészt azok a tanulmányok kerültek, amelyeket szívesen forgattunk, és Új művekkel is szaporítottuk a kötetet. Sajnos nem tudtuk megkérdezni a gyakorló kollégák széles körét, hogy ők mit szerettek a kötetben, így tanítási tapasztalatainkra hagyatkoztunk. Szívesen forgattuk a kötet második részét, mely a szociális munka területeiről szól, így most is találkozhat az olvasó a segítő munka alapvető készségeivel, az esetkezeléssel, a családgondozással, a csoportokkal és a közösségekkel végzett szociális munkát ismertető tanulmányokkal."

leírás:

Ceruzával számtalan helyen aláhúzva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!