TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Lakásszociológia

: Lakásszociológia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

368 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Ennek a könyvnek az a célja - írja a szerző -, hogy lakásépítéssel foglalkozó, viszonylag terjedelmes műszaki irodalmunkat és a valamivel szegényebb közgazdasági irodalmunkat kiegészítse az eddig többnyire figyelmen kívül hagyott szociológiai szemlélettel. ... A lakásszociológia tematikáját többféleképpen rendezhetjük, rendszerezhetjük. Vannak szerzők, akik a család és a lakás kapcsolatait hangsúlyozzák, esetleg a kapcsolatot a család és a lakóházegyüttes vagy ennél is nagyobb egységek között. Mások a lakásmódot túlnyomó részben kulturális jelenségként vizsgálják, ismét mások pedig ökológiai kategóriaként. Ez a könyv a lakásszociológia körét bizonyos mértékig szélesebben fogja fel, mégpedig mindenekelőtt annyiban, amennyiben egy olyan kérdéskomplexummal is foglalkozik, amelyet a lakáspolitika szociológiájának nevezhetnénk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!