TUDÁSFORRÁSOK / Szótár kategória termékei
Gépelemek

, : Gépelemek

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Terra

Kategóriák:

Szótár Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Műszaki értelmező szótár

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A Műszaki Értelmező Szótár jelen kötete régóta érzett űrt pótol ebben a sorozatban, hiszen itt az egyik legfontosabb műszaki tudományról van szó, amelynek fogalmai és kifejezései - akár közösen azonos, akár szakonént módosult értelemben - a műszaki tudományok és a technika legkülönbözőbb ágai egyaránt érdeklik. Ennek megfelelően a címadó gépelemek (a különféle hajtások és hajtóművek, a mozgás- ill. nyomatékátvivő szerkezetek és elemek, a sokfajta kötő gépelem, a csővezetékek és szerelvényeik stb.) tárgykörét részletezi arányos válogatásban, de kiterjed a vonatkozó legfontosabb elméleti (geometriai, kinematikai, mechanikai, hidraulikai) fogalmakra is, nem feledkezvén meg emellett a műszaki rajz bizonyos legfontosabb fogalmairól sem. A tárgy erősen gyakorlati jellegénél fogva figyelembe veszi a vonatkozó alapszabványokat, valamint módjával az üzemi szóhasználatot is."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!