TUDÁSFORRÁSOK / Szótár kategória termékei
Oxford-Duden képes szótár. Magyar-angol

Oxford-Duden képes szótár. Magyar-angol

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Szótár Nyelvkönyv Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

cca. 770 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630566605

tartalom:

"Szótárunk alapgondolata az a felismerés, hogy bizonyos információk képeken pontosabban és világosabban közölhetők, mint magyarázattal és körülírással. Az ábrázolás gyakran egyértelműbb felvilágosítást ad a szó jelentéséről, mint a legpontosabb meghatározás. Mindegy, hogy jobban vagy kevésbé tudjuk, mindegy, hogy tanítjuk vagy tanuljuk az idegen nyelvet, a szavak jelentésének képi ábrázolása mindig hasznos segítség lesz számunkra. Kötetünk képei az élet legkülönfélébb területeinek tárgyait ábrázolják tematikus elrendezésben. A szótár két egymással szemben levő oldalán láthatjuk az adott terület legfontosabb fogalmainak képi ábrázolását, mellettük pedig az ennek megfelelő szókincset, számjelzéssel ellátott magyar szavak és a hozzájuk tartozó angol ekvivalensek formájában. Ezen túlmenően a magyar és a angol szavak, számjelzésükkel együtt, a kötet második felében külön-külön betűrendes mutatóban is megtalálhatók. Felépítésének rendszere és a különféle szakterületek műszaki és egyéb szakszavait és szakkifejezéseit nagy számban felölelő szókincse minden magyar - angol és angol - magyar szótár nélkülözhetetlen kiegészítőjévé teszi képes szótárunkat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!