TUDÁSFORRÁSOK / Szótár kategória termékei
Technikus szótár I-II. kötet

Technikus szótár I-II. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1926

Kiadó:

Dick Manó

Kategóriák:

Szótár Műszaki vegyes Német nyelv

Nyelv:

Magyar, Német

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A magyar műszaki irodalom örvendetes gazdagodása ellenére évtizedek óta nem jelent meg terjedelmesebb, szorosan-technikus általános szótár. A régebbi szakok izmosodtak, gyarapodtak, mert hiszen az élet halad, új szakok is keletkeztek, tehát nyomukban új fogalmak és megfelelően új mesterszavak is alakultak, s hogy ezeknek fáradságos összegyűjtésére szerkesztő, a szótár kiadására vállalkozni merő kiadó nem akadt, csak a háború és az általános nagy gazdasági romlás lehettek az okok. De a külföldön is így van. A gazdag német irodalomban az ábrás, soknyelvű, tehát világszerte terjeszthető Schlomann-Oldenbourg féle műszaki lexikon fajtán kívül két-háromnyelvű, számottevő általános-technikus szótár aligha látott napot az utóbbi években. Pedig az élet szükségét látja az ily egybefoglaló segédkönyvnek, mert egyöntetűségre kell törekedni a technika terminológiájában, nehogy bábeli zavar keletkezzék az irodalomban is, a gyakorlatban is."

leírás:

A két kötet egybekötve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!