MŰVÉSZET / Tánc kategória termékei
Tánc az élet

: Tánc az élet

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Tánc

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633272106

tartalom:

"Mennyit ér az ember, ha táncos? Meddig él az ember, ha táncol? Mihez kezdjen önmagával, ha harmincöt éves korára kiöregszik; ha tönkremegy a fizikuma vagy elnehezedik? Mi marad neki? A színpadi lét helyett az együttes körüli munka? Vagy csak a nosztalgia? Díjak és fényképek között emlékezés a táncos múltra? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget Eszéki Erzsébet. A riporter, aki eddig inkább szemtelen kérdéseket tett föl hírneves személyiségeknek, most, második kötetében egy táncegyüttes nyomába eredt. Mi több: be is sorolt közéjük, elfogadtatta magát a Honvéd amúgy nehezen kitárulkozó táncosaival. Mikozben bepillanthatunk a színházi kulisszák mögé, bensőséges beszélgetésekből kirajzolódik egy rendkívüli közösség, néhány érdekes sors. És egy szuggesztív alkotó arcéle: Novák Ferencé. Nemrégiben méltányolták Kossuth-díjjal a táncírói képességét, közösségteremtő készségét. Kedves Olvasó, a nyolcvanas-kilencvenes évek táncregényét tartod a kezedben!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!