TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
A fejlődési rendellenességek kóroktana

A fejlődési rendellenességek kóroktana

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Egészségügy Medicina Könyvkiadó könyvei

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Nem karitatív cselekedet részünkről, hanem józan előrelátás és megfontolás adta az indítékot arra, hogy az általunk rendezett teratológiai Symposionon éppen a teratogenetikával foglalkozzunk.
Előszót – mondják – a munka befejezése és értékelése után szokás írni. A munkát ugyan korántsem fejeztük be; de már bőven akad így is értékelni való. A Symposion szakemberei egységesen bizonyítják, hogy a fejlődési rendellenességek, valamint a koraszülések száma világszerte növekvő tendenciát mutat. Mi ennek az oka? Választ erre a Symposion anyaga ad.
A természet az élőlények korcsosodását biológiai törvények alapján gátolja meg. A fejlődési rendellenességek számának emelkedése és a koraszülések gyakorisága arra mutat, hogy az emberiség somaticus fejlődésében a degeneratív jegyek mindinkább előtérbe kerülnek. Kérdés, hogy melyek azok a tényezők, amelyekkel az emberiség degenerációja ellen harcolni tudunk?
A tapasztalatok rendszerezése tisztázza az ok-okozati összefüggéseket, ezek ismeretének birtokában sikeresen hárítjuk el és előzzük meg a nemkívánt okozatot, feltéve, hogy a mindennapi gyakorlat megfigyelései alapján kikristályosodott elméleti tételeket a gyakorlatban alkalmazni tudjuk,

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!