TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Anyagmozgató gépek

: Anyagmozgató gépek

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

310 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631746410

tartalom:

˝Az anyagmozgatás gépesítése ma világszerte divatos téma. Ez a kérdés nálunk is állandóan előtérben van, és ezt nemcsak az indokolja, hogy anyagmozgatásra a népgazdaságnak szinte minden területén szükség van, hanem az is, hogy az anyagmozgatás nehéz fizikai munkájának gépesítése munkaerő-gazdálkodási és szociális szempontból is elsőrendű fontosságú. A szerző - aki a Budapesti Műszaki Egyetem Emelőgépek Tanszékének vezetőjeként hosszú éveken át igen sok oktatói tapasztalatot gyűjtött - könyvének általános részében az anyagmozgató gépek főbb típusait, az emelő-, szállító- és rakodógépeket, majd a szállított anyag jellemzőit ismerteti. A további fejezetekben az anyagmozgató gépek acélszerkezeteinek statikáját és méretezését, valamint a gépek építéséhez használt gépelemeket tárgyalja. Foglalkozik az anyagmozgató gépek hajtásával, majd részletesen ismerteti a felsorolt gépek főbb típusainak működését, szerkesztését és méretezését. Végül az anyagmozgatás tervezésének és automatizálásának kérdéseit is érinti a könyv.˝

leírás:

A kötet meggörbült.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!