TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Épületszerkezetek I.

: Épületszerkezetek I.

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

225 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A hazai építőipar eddigi és ezután bekövetkező nagyarányú fejlődése természetessé teszi, hogy e jegyzetben tárgyalt anyag nem lehet teljes: a fejlődéssel lépést tartva, azt állandóan ki kell egészíteni. Az épületszerkezetek tárgyalása során igyekeztem azok építéstechnológiai, anyagtani, épületfizikai stb. vonatkozásaira is felhívni a figyelmet. E tárgykörbe tartozó ismeretek folyamatos bővítése ugyancsak elengedhetetlen és szerves részét képezi annak az étfogó műszaki szemléletnek, amely valójában az épületszerkezeti tudást jelenti. A jegyzet sok régi, elavult szerkezetet is tárgyal, azért, mert meglevő épületállományunk szakszerű karbantartása, állagmegóvása, átalakítása stb. ezek ismeretét szükségessé teszik. A jegyzet ábraanyagában - ahol azt a jobb érthetőség úgy kívánta - több helyen eltértem a szabvány jelöléseitől."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!