TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Fémipari alapképzés szakmai gyakorlat

: Fémipari alapképzés szakmai gyakorlat

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

300 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A fémipari alapképzés gyakorlati oktatásának kézikönyve a szakoktatók részére készült, s a foglalkozásokra való felkészüléshez nyújt segítségét. Tartalmazza mindazon alapművelet oktatásához szükséges ismeretet, amelyet a ˝Fémipari alapképzés˝ gyakorlati tanterve előír. A fémipari (lakatos) alapműveletek oktatását mintegy hatvan szakma szakmai szintje követeli meg. Mivel a fémipari alapképzést igénylő szakmák munkaterületei egymástól igen eltérőek, emiatt a fémipari alapműveletek elsajátításának szintje nem lehet egységes. Magától értetődő, hogy egy-egy alapművelet jelentsége a különböző szakmákban más és más. A szerszámkészítő szakmában például a reszelés a legfontosabb alapművelet, melyet a szerszámkészítőnek tökéletes biztonsággal kell elvégeznie. Ugyanez a művelet azonban a vasszerkezet-lakatos szakmánál már kevésbé lényeges...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!