TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Fémipari alapművek elmélete és gyakorlata

Fémipari alapművek elmélete és gyakorlata

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gépész szakmák

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639460060

tartalom:

Ez a Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata c. könyv, a Tankönyvmester Kiadó gépészeti és rokon szakmák számára készült tankönyvcsaládjának egyik alapozó tankönyve. A könyv a hagyományos és nélkülözhetetlen fémipari eszközöket, szerszámmokat és ezek használatát, valamint az alapműveleteket tárgyalja. Az ismertetés kitér a műveletek céljára, folyamatára és a biztonságtechnikai eljárásokra. Így foglalkozik a könyv méréssel és eszközeivel, a mérésellenőrzéssel, az előrajzolással. Bemutatja a kézi hidegalakítás, forgácsolás legfontosabb eljárásait, szerszámait, a különböző kötéseket és szerelésüket, a kovácsolás és a hőkezels alapműveleteit. A gép forgácsolási eljárások ismertetését követően pedig kitér a műanyagok megmunkálására is. A melléklet gyakorlati feladatainak elvégzése az elméleti ismeretanyag elsajátításának ellenőrzésére is alkalmas.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!