TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Gépelemek I-II. kötet

: Gépelemek I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

416 p., 357 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

I. kötet: A méretezés szilárdsági alapjai, Kötések és kötőgépelemek, Tengely-agy kötések, Rugalmas kötések: rugók, Csővezetékek, csőszerelvények, Nyomástartó edények, Hidraulika- és pneumatikaelemek, Tengelyek, Tengelykapcsolók, Tömítések, A tribológia alapjai, Gördülőcsapágyak. II. kötet: Siklóágyazások, Gömbcsapágyak és gömbfejek, Az egyenes vonalú mozgás elemei, Forgattyús mechanizmusok, Hajtástechnika és hajtások, Fogaskerékhajtások, Csigahajtóművek, Fogaskerekes hajtóműszerek, Bolygóhajtóművek, Hullámhajtóművek, Ciklohajtóművek, Erőzáró gördülőhajtások; dörzskerékhajtások, Erőzáró vonóelemes hajtások, Alakzáró vonóelemes hajtások, Fokozat nélkül állítható áttételű mechanikus hajtások, Gépalkatrészek tervezésének folyamata és alapvető szempontjai,

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!