TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Hitébresztő. Szakiskolások hittankönyve

Hitébresztő. Szakiskolások hittankönyve

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Magyar Kolping Szövetség

Kategóriák:

Tankönyv Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

280 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630469030

tartalom:

"A Magyar Kolping Szövetség kiadásában közreadjuk a németországi Patmos Kiadó gondozásában korábban megjelent szakiskolások részére íródott "hittankönyv" második kötetének magyar változatát. Az első kötet "Cselekvő hit" címmel 1994-ben jelent meg, és jó visszhangja volt, mert ebben a "műfajban" sikeres hézagpótló próbálkozásnak bizonyult. A "Hitébresztő", amit az olvasó a kezében tart, nem szolgai fordítása az "Impulse" című német eredetinek, hiszen az mintegy húsz esztendővel ezelőtt jelent meg és számos olyan utalás szerepel benne, ami ma már nem időszerű. Továbbá a sajátosan magyar viszonyokat is figyelembe kellett vennie a fordítónak, illetve a könyv átdolgozóinak. Mégis gyümölcsözően gondolat- és ötletébresztő ez a munka és úgy érezzük, hogy azoknak, akik már fiatalabb korukban felelősen kénytelenek az élet sűrűjével találkozni, valóban a keresztény hit ébresztését és megerősítését jelenti majd e könyv magyar változata."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!