TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Készítsd magad! Mozgatható földrajzi eszközök általános iskolai tanulók és tanárok számára

: Készítsd magad! Mozgatható földrajzi eszközök általános iskolai tanulók és tanárok számára

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Térképészet Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

19 p., 23 kivágható tábla

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631765121

tartalom:

"Keleti közmondás szerint egy ábra jobban magyaráz, mint tízezer szó. Magad is megfigyelhetted, mennyire megkönnyíti az ábratankönyv magyarázó szövegét. Az ábra azonban, mozdulatlan. Éppen ezért csak annyit mutathat be, amennyi egy pillanatban történik. Mi lenne akkor, ha a tankönyv ábrái megelevenednének? Nemcsak azt szemléltetnék, ami egyetlen pillanatban zajlik, hanem azt is, hogyan játszódik le egy-egy jelenség. Például, hogyan keletkezik a szél vagy a csapadék. Tudod-e, mit tartasz most a kezedben? Megelevenedő ábrákat helyettesítő huszonhárom mozgatható eszközt. A mozgatható eszközöket néhány perc alatt magad is elkészítheted. Csak papírvágó olló, kis tubus ragasztó, 13 db 8 mm-es és 3 db 12 mm-es fehér ruhapatent szükséges hozzá. Az eszközök alkotórészeinek kivágását, összeragasztását vagy ruhapatentes összekapcsolását részletes utasítás segíti minden esetben. Megtalálod azt is a következő fejezetben, hogyan kell felhasználni a már kész eszközöket. Ne törekedj arra, hogy mielőbb összeállítsd valamennyi eszközödet. Sorra válaszd ki azokat, amelyek legjobban érdekelnek. És akkor dolgozz, amikor szabad időd engedi. Kísérd figyelemmel azt is, nem kapcsolódik-e valamelyik eszköz az iskolában tanultakhoz. Ha ilyenre bukkansz, soron kívül állítsd össze! Vigyázz arra, hogy mindenütt a fekete vonalak mentén haladj az ollóval úgy, hogy ezek a fekete vonalak értetlenül a kivágott alkotórészeken maradjanak. A lehető legnagyobb pontossággal kapcsold össze ruhapatenttel az eszközök alkotórészeit, hogy jól működhessenek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!