TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Sertéstenyésztés

Sertéstenyésztés

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Tankönyv Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A fogyasztók igényének világszerte tapasztalt változása módosította mind a sertéstartás, mind a hizlalás technológiáját. Egyre jobban előtérbe kerül a hússertés fajták tenyésztése és árutermelésre a különféle keresztezések tartása. A különböző húsipari termékek előállításához eltérő végsúlyú és minőségű hízók szükségesek. Ennek következtében változott takarmányozás módja is. E változásokat magában foglaló korszerűsített s bővített alakban kerül az olvasó kezébe a ma már a sertéstenyésztők kézikönyvének számító mű, amely részletesen ismerteti a sertéstenyésztés előismereteit, a fajtákat, a kiválasztást, ápolást, tartást, a szaporítást, fölnevelést, a sertés hizlalását. A gyakorlati szakember tudása fejlesztéséhez nem nélkülözheti ezt a könyvet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!