tartalom:
˝A fogyasztók igényének világszerte tapasztalt változása módosította mind a sertéstartás, mind a hizlalás technológiáját. Egyre jobban előtérbe kerül a hússertés fajták tenyésztése és árutermelésre a különféle keresztezések tartása. A különböző húsipari termékek előállításához eltérő végsúlyú és minőségű hízók szükségesek. Ennek következtében változott takarmányozás módja is. E változásokat magában foglaló korszerűsített s bővített alakban kerül az olvasó kezébe a ma már a sertéstenyésztők kézikönyvének számító mű, amely részletesen ismerteti a sertéstenyésztés előismereteit, a fajtákat, a kiválasztást, ápolást, tartást, a szaporítást, fölnevelést, a sertés hizlalását. A gyakorlati szakember tudása fejlesztéséhez nem nélkülözheti ezt a könyvet.˝
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető